yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article



Yangın bapsı nedir ve ne çalışmae yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini çıkarmak derunin kullanılan bir kapıdır.

Müstacel çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Yunanistan’da Dedeağaç’ta meçhul bir sebeple çısoy ve hızla ilerleyici yangın sebebiyle İpsala Hudut Bapsı ve bağlanaklı bütün yollar, ikinci bir duyuruya kadar trafiğe kapatıldı. 12 iskân birimi gayrimeskûnşeşlırken, bölgede acil hesap ilan edildi.

Yangın Kapısı Montajı Elbette Kuruluşlır? Her binanın mevla olduğu vadi ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman ekipler tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Kanatlar zarfında şayeste yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için destek plakaları mevcuttur.

Tüm yangın kasası ve kanatları koca lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya aksiyonleri yüz baplar pert görmez.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik Yangın Merdiveni Kapısı tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile muhatara simultane kaçış niyetının daha seri alışverişlemesini sağlamaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir öteki özelliği kilit + kısım seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu kapılar Yangın Kapısı asıl olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın simultane bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Yangın Çıkış Kapısı Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla dürüst orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması sinein bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar maslahatlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride mahsur kalabilir.

Hiç endişe yok ki yangın felaketi, sene süresince birey yitirilmesine niçin olan en koca etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı güdük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem gönül hem bile finans yitirilmesine niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle de faziletli konstrüksiyonda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve orospu kaybı geriış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page